Avada Car Dealer News

Kada vaše preduzeće koristi komercijalni skladišni prostor, možete pomoći ljudima da sa većom efikasnošću dobiju zalihe i druge proizvode koji su im potrebni. Koristite svoje skladište da skladištite svoj inventar i pripremite pošiljke kako bi vaši kupci mogli da isporuče svoju robu direktno do svojih domova.

Proizvodi za skladištenje

Iako se može činiti da je lakše prodati proizvod iz prodavnice, mogu biti prednosti iznajmljivanja skladišta. Imati prednost u odnosu na velike prodavce na malo koji imaju više troškova znači da možete smanjiti svoje troškove i potencijalno ih preneti na kupca.

Dok usluge skladištenja i distribucije mogu biti izazov za mnoga mala preduzeća, mi vam olakšavamo vođenje poslovanja i ostvarivanje profita. Naplaćuje vam se samo količina kvadrature koju koristite ili broj paleta koje imate pri ruci svakog meseca. Naš individualizovani sistem zaliha pomoći će vam da u svakom trenutku održavate pravu ravnotežu zaliha i obezbediće vredne podatke koje možete koristiti za analizu potražnje kupaca. Čak nudimo i ugovore iz meseca u mesec bez dodatnih zahteva za naknadu, tako da ćete imati fleksibilnost da prilagodite svoj magacin svojim trenutnim potrebama koliko god da rastete ili doživljavate sezonske fluktuacije.

Šta god da prodajete ili pravite, ako želite da iznajmite skladište za svoje malo preduzeće, kontaktirajte nas…