mini-skladista-za-fizicka-lica

Izdavanje skladišta Novi Sad

Ponekad  i kauči ne odgovaraju. Ako vas vaši planovi za selidbu ostavljaju u neizvesnosti, uvek možete odložiti svoje spakovane predmete za domaćinstvo kod nas.   Sve naše jedinice se iznajmljuju mesečno, tako da možete uzeti stvari i otići kada se vratite.

Izdavanje skladista Novi Sad

Ponekad vam treba iznajmite  samo malo više prostora. U našem skladištu koja izdajemo pomažemo vam da napravite mesta za ono što je najvažnije.

Iznajmljivanje skladista Novi Sad

Ako su vaši ormari prepuni i u garaži nema mesta za vaše stvari, Mi imamo rešenje za prostor u kojem možete  skladištiti vaše stvari i robe a to znači da vam možemo  pomoći povećate svoj komfort i da povratite nešto kvadratnih metara u svome stanu i poslovnom prostoru.

Napravite mesta za novi kutak  

Bebe i sve te stvari za bebe, kao što su autosedišta, kolica i krevetići, zauzimaju prostor. Ne morate da žrtvujete svoje stvari da biste napravili mesta za svog mališana. Samo ga čuvajte kod nas. 

Sada svi vaši prijatelji, kumovi i rodjaci  imaju gde da ostave svoje stvari a vi mozete da im pomognete i kažete das imaju rešenje za višak svojih stvari

Držite se stvari koje su važne

Ne morate da se otarasite nečega, ili da živite bez toga samo zato što vam nedostaje prostora. Naše jedinice za skladištenje vam omogućavaju da stvari držite u blizini.

Napravite mesta za životne promene iznajmite prostor za vase stvari koje ne mozete baciti a nema te ih gde drzati.

Bez obzira da li smanjujete broj, selite se ili pravite prostor za baku i dedu ili studenta koji se vraća kući, život je pun iznenađenja koja zahtevaju malo dodatnog prostora. Kad god vam treba više prostora, možemo vam pomoći.