Mini skladišta za preduzeća

Smanjiti troškove

Ne trošite novac na skupe komercijalne nekretnine za skladištenje vaših stvari. Naša poslovna rešenja srednje veličine mogu da drže vaš nameštaj, opremu i kutije sa inventarom sa velikom uštedom. 

Bez obzira da li odlažete sezonske materijale ili zatrpavate svoj radni prostor za dodatnu prostoriju, naše jedinice za skladištenje malih preduzeća su odlične za skladištenje kutija i malih komada nameštaja.

Imate neiskorišćene stolove, stolice i radne stanice? Naš širok spektar komercijalnih opcija za skladištenje može vam pomoći da rasčistite i stvorite više prostora u svojoj kancelariji.

Sa brzim usponom industrije samoskladišta danas, mnogi biznismeni razmatraju jedinice za skladištenje kao najisplativija rešenja za skladištenje.
Od malih maloprodajnih preduzeća do prodaje kod kuće na mreži, samoskladištenje je njihov glavni resurs kada su u pitanju potrebe skladišta. Samoskladištenje je idealno za pokretanje biznisa jer je fleksibilnije u pogledu plaćanja.
Naša kompanija nudi ugovore iz meseca u mesec, što je povoljnije za mala preduzeća. To daje slobodu vlasnicima preduzeća da odluče koliko dugo će iznajmljivati samostalni prostor za skladištenje.

 

Više ne morate da odlažete svoj san o sopstvenom biznisu samo zbog dileme o skladištenju. Samoskladištenje je odličan resurs koji možete koristiti da svoj san ostvarite. Rado bismo vam bili od pomoći da vam pružimo najbolje rešenje za skladištenje.