Avada Car Dealer News

Sezona praznika pocinje i uvek donosi više posla, posebno ako prodajete poklone. Evo kako malo skladište može pomoći u žurbi.

  1. Brža isporuka osvaja prodaju.

Postoji mnogo malih detalja koji imaju veliki uticaj na odluke kupaca, posebno kada su praznici odmah iza ugla. Jedan od najvećih faktora stvaranja ili prekida je isporuka.

Kupci žele besplatnu isporuku, pa pokušajte da to uključite u ukupnu ponudu ili kao poseban ili kao poklon ako kupe preko minimalnog praga. Kupci takođe brinu o roku: ako možete da ponudite dvodnevnu ili jednodnevnu isporuku, možete pobediti jeftinije dobavljače.

  1. Smanjite kašnjenja i naručite obrt.

Ali brži interni procesi ne koriste samo vašim klijentima. Oni koriste vašoj kompaniji. Ako želite da budete sigurni da iz svog radnog vremena izvlačite što je moguće više profita, to znači da vam je potreban prostor za postavljanje montažnih linija i organizovanje inventara. Rad u zgnječenom prostoru automatski uzrokuje kašnjenja, posebno ako morate da uredite stvari tako da odgovaraju prostoru umesto najbolje prakse.

Zato iznajmite malo skladište koje vam daje dovoljno prostora za disanje, a takođe vam omogućava da organizujete svoje proizvode na osnovu uparenih artikala i čestih kupovina. Više prostora takođe znači da možete naručiti više inventara odjednom. To znači da ne morate sami da čekate isporuke.

  1. Isprobajte svoju ekspanziju  Ako vaš posao cveta, vreme je da postanete veći. Četvrto tromesečje je odlično vreme da dodate neke nove procese koji poboljšavaju vaš radni tok bez mnogo sati organizacionog planiranja. Isprobajte malo skladište sada da vidite da li će vam pomoći u 2019. Kada dođe doček Nove godine, biće vam drago ili da ste započeli svoje ciljeve ili da vas upozorite da su vam potrebni drugačiji.Idite na Varehouses Plus da biste pronašli opcije malih skladišta koje odgovaraju vašem rasporedu i vašem poslovanju na odmoru.