Avada Car Dealer News

Bezbednost zaposlenih je važna briga bez obzira da li upravljate ogromnim skladištem ili tražite mini skladište. Iznajmljivanje malog skladišta može biti iznenađujuće pristupačno, i biće mnogo sigurnije nego pokušavati da radite iz prostora koji nije dizajniran za skladištenje i upravljanje robom.

Izaberite skladište odgovarajuće veličine: Bezbednost počinje tako što ćete osigurati da vaše skladište bude odgovarajuće veličine za vaše potrebe. Ako je premalo, vaši zaposleni će biti pretrpani. Ako je prevelika, možda će biti teško primeniti dobar dizajn i ergonomske principe. U Varehouses Plus nudimo jedinice od 600 kvadratnih stopa do 6000 kvadratnih stopa tako da ćete pronaći upravo ono što vam je potrebno.

Opremite i organizujte za bezbednost: Palete, police i drugi uređaji za skladištenje moraju biti dovoljno jaki da rukovaju robom koju imate na umu i dovoljno izdržljivi da izdrže habanje tokom vremena. Vaši zaposleni takođe moraju da razumeju kako da slažu, skladište i preuzimaju predmete na način koji će minimizirati rizik od nesreća za sebe i vašu imovinu. Na primer, prolazi treba da budu čisti, a police ne bi trebalo da budu preopterećene. Uklanjanje nereda smanjuje mogućnost klizanja i padova, a dobar dizajn može pomoći u zaštiti zaposlenih od ponavljajućih pokreta i opasnih pokreta podizanja, kao i od mogućnosti da se proizvodi prevrnu i udare u njih.

Druga bezbednosna razmatranja: Dobro osvetljenje i ventilacija su takođe od suštinskog značaja, kao i planovi bezbednosti u vanrednim situacijama kako bi zaposleni znali šta da rade u slučaju požara, ekstremnih vremenskih prilika i drugih događaja. Ispravni akcioni planovi štite one koji prve reaguju, kao i vaše osoblje.

Iznajmljivanje mini magacina je pametna odluka za sigurnost zaposlenih i profitabilno poslovanje. Ako ste u oblasti DFV, kontaktirajte nas u Varehouses Plus. Ponosni smo što nudimo bezbedna rešenja za skladištenje bez ikakvih problema za naše klijente svih veličina.