Avada Car Dealer News

Ako ste poput većine malih preduzeća, vaš komercijalni maloprodajni ili kancelarijski prostor za iznajmljivanje je skup. Ovo otežava držanje inventara pri ruci ili skladištenje rezervnih materijala u vašem objektu na licu mesta. Kao mala kompanija koja želi rast poslovanja, to takođe otežava preuzimanje novih zaliha ili proširenje zaliha. Evo tri razloga zašto će vam iznajmljivanje prostora u Varehouse Plus-u uštedeti novac tokom vremena dok razvijate svoje poslovanje.

Kupiti u rasutom stanju. Ako ste kao većina preduzeća, kupovina na veliko štedi vam novac i vreme. Naručivanjem velikih pošiljki i njihovim skladištenjem, najverovatnije ćete uštedeti na ceni po jedinici, kao i na svim troškovima isporuke. Svoje artikle možete dobiti direktno do nas u Varehouse Plus. Omogućavamo vam pristup 24/7, što olakšava preuzimanje vaših predmeta u bilo koje vreme koje vam odgovara.

Mogućnost rasta. Ako ste malo preduzeće koje želi da se proširi, ali niste spremni da napravite iskorak u dugoročni zakup, mi smo za vas. Iznajmite skladišni prostor na mesec i pređite u veću jedinicu kako se vaše poslovanje širi. Nema skupih dugoročnih ugovora o najmu, iznajmite samo ono što vam je potrebno.

Upravljajte svojim rastom. Vođenje malog preduzeća nije kao vođenje preduzeća sa velikim količinama isporuka i pošiljki. Možemo vam pomoći da upravljate svojim zalihama tako što ćete postati vaš partner za distribuciju kako na lokalnom tako i na daljinu.

Ako ste malo preduzeće koje želi da napravi iskorak, kontaktirajte nas. Možemo vam pomoći da upravljate vašim zalihama i pružimo usluge distribucije. Ne dozvolite da visoka zakupnina vašeg maloprodajnog ili poslovnog prostora ometa rast vašeg poslovanja, dozvolite da vam Varehouse Plus pomogne da prerastete u posao kakav je trebalo da budete.