Avada Car Dealer News

Ako ste česti putnici ili ste živeli u inostranstvu, razumećete dilemu sa kojom se suočavate oko toga gde da odložite svoje stvari dok niste u svojoj zemlji. Možda imate mnogo stvari i ne znate gde da ih skladištite ili ste samo pokrenuli posao i treba vam mesto za proširenje proizvodnje. Ovde u MINIBOXU možemo da dizajniramo bilo šta, od male skladišne jedinice do velike skladišne jedinice kako bi odgovarali vašim zahtevima za prilagođenu veličinu. Ovde možete pogledati veličine jedinica i lokacije našeg tlocrta.

Prednosti skladištenja u skladištu

Možda vodite posao i sada pokušavate da pronađete najbolje mesto za inventarizaciju. Ili imate lične stvari koje želite da zadržite, ali vam je potrebna jedinica za skladištenje . Mi prilagođavamo veličine jedinica na osnovu vaših potreba, tako da, na primer, ako imate klavir koji treba da stane u jedinicu za skladištenje, možemo da prilagodimo veličinu jedinice tako da odgovara veličini vašeg klavira. Tu smo da rešimo vaše probleme sa skladištenjem nudeći bolje cene za veće jedinice. Nudimo jedinice koje se kreću od 3 m2  do 20 m2, tako da smo uvereni da imamo rešenje za svaku potrebu za skladištenjem. Dajemo sve od sebe da se oslobodimo stresa prilikom premeštanja vaše robe u i iz naših skladišnih jedinica. Naša zajednički placevi, specijalno dizajnirana za utovar . Takođe nudimo  i kolica za vašu upotrebu, čineći kretanje vaših proizvoda što lakšim. Za razliku od većine jedinica za samoskladištenje, mi obezbeđujemo Vi-Fi na licu mesta za vašu udobnost, kao i članove osoblja tokom nedelje da primaju bilo kakve pošiljke ili isporuke. Takođe možete da koristite svoje skladište kao mesto gde možete da dovedete osoblje da sastavite i upakujete sve proizvode ili pošiljke koje imate.

Razmislite samo o tome kako bi pouzdano skladištenje u skladištu povećalo produktivnost vaših zaposlenih, kao i dobro razumevanje organizovanog zaliha ove nove godine.

Ako ste zainteresovani da pronađete savršeno mesto za skladištenje, kontaktirajte nas ovde da dobijete besplatnu ponudu!